Mannskveld

Tryggheim har etter hvert fått god erfaring med å arrangere mannskvelder. Etter en sped begynnelse i 1999 med ca 35 fremmøtte har det etter hvert blitt en tradisjon med mannskvelder 6 ganger i året. Responsen har vært god og gitt mannskomiteen inspirasjon til å fortsette. Gjennomsnittlig deltakelse er ca. 55. Ved desembermøte inviteres damene.

Kvelden består i et foredag om et emne eller en arbeidsplass etc. Vi har derfor hatt besøk av ca. 75 personer med sine opplevelse innen forskjellige temaer.  – Det serveres middag fra eget kjøkken, musikkinnslag, utlodning og kvelden avsluttes med ”fredagstanker” ved en av bygdas prester.

Konseptet, mannskvelder, skal ha en sosial profil. Her skal menn kunne slappe av, høre på en interessant foredag, lytte til musikk, slå av en prat, spise god mat og føle seg hjemme. –  Vi  ønsker derfor gamle og nye deltakere hjertelig velkommen til Tryggheim

Mannskomiteen består av: Håkon Stubberud, Øyvind Kjeve, Johannes Ringsby, Stein Bruland, Gunnar Heier, Gunnar Stubberud og Bjørn Bruland.

  • Bestemte møter i 2022: 
  • 8. april, 23. sept., 21. okt, og 25. nov.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s